Sve što trebate znati o maderoterapiji tijela

Sve što trebate znati o maderoterapiji tijela

Maderoterapija je tehnika masaže koja koristi drvene valjke različitih veličina i oblika kako bi se potaknuo limfni sustav, poboljšala cirkulacija krvi, smanjio celulit, uklonili toksini i smanjio stres.

Saznajte neke od prednosti maderoterapije tijela:

  1. Smanjenje celulita: Maderoterapija se često koristi za smanjenje celulita, jer se drvenim valjcima stimulira cirkulacija krvi, što može pomoći u razbijanju nakupina masnih stanica.

  2. Poboljšana cirkulacija krvi: Maderoterapija može pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi u tijelu, što može pomoći u uklanjanju toksina i drugih otpadnih tvari.

  3. Uklanjanje toksina: Maderoterapija može pomoći u uklanjanju toksina iz tijela, jer se povećava protok limfe i krvi, što pomaže u izlučivanju toksina iz tijela.

  4. Opće opuštanje tijela: Maderoterapija može pomoći u smanjenju napetosti mišića i stresa, što može dovesti do općeg osjećaja opuštenosti i dobrobiti.

  5. Stimulacija limfnog sustava: Maderoterapija može pomoći u stimuliranju limfnog sustava, što može pomoći u uklanjanju nakupljenih tekućina i drugih otpadnih tvari.

  6. Poboljšanje izgleda kože: Maderoterapija može pomoći u poboljšanju izgleda kože, jer se poboljšava cirkulacija krvi i limfe, što može pomoći u uklanjanju toksina i poboljšanju zdravlja kože.

  7. Smanjenje boli: Maderoterapija može pomoći u smanjenju boli, jer se drvenim valjcima može stimulirati cirkulacija krvi i limfe, što može pomoći u ublažavanju boli i upale.

Da bi se postigao optimalni učinak, preporučuje se da se tretmani maderoterapije koriste redovito, u skladu s preporukama stručnjaka kojim provodi tretmane maderoterapije.

Ne zaboravite, maderoterapija može pomoći u smanjenju celulita i poboljšanju izgleda kože, ali i zdrava prehrana i tjelovježba su nužni za postizanje željenih rezultata.

Ako planirate koristiti tretmane maderoterapije tijela potražite kvalificiranog profesionalca koji je educiran u ovoj tehnici masaže i zna kako je pravilno primijeniti.

U našem Ortosan medical centru možete se naručiti na profesionalne tretmane maderoterapije  tijela i lica.