hijaluron pen

Hijaluronski filer bez igle – hijaluron pen

Hijaluronski fileri su već dugi niz godina prisutni  u svijetu ljepote i kao takvi pokazali su se odlični u povećavanju volumena usana, popunjavanju bora, povećanju volumena obraza i podizanje opuštene kože na bradi.

Aplikacija hijalurona se provodi injekcionom metodom i hijaluronskom olovkom – hijaluron pen.

Hijaluron pen aplicira hijaluron u usne i bore bez igle posebnom tehnikom pod visokim pritiskom. Ovom metodom se  postižu izvanredni, trenutni rezultati popunjavanja bora i povećavanja volumena usana a bez primjene bilo kakve igle!

Hijaluron penom hijaluronska kiselina se ravnomjerno raspoređuje bez kvržica.

Ova metoda je nježna i bezbolna i ponovo povezuje epidermalne slojeve međusobno te se može vrlo precizno pod pritiskom dozirati. Rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije te se hijaluron ravnomjerno raspoređuje u usnicama ili popunjavanju bora. Zadržava se vlaga i potiče stvaranje novog kolagena.

Tretman traje cca 30 minuta. Nakon tretmana nije potreban oporavak.

Učinak je vidljiv 3 – 5 mjeseci (ovisi o više faktora jer je hijaluronska kiselina prirodno sastavni dio našeg tijela te se u tijelu s vremenom postupno razgrađuje).

Prednosti aplikacije hijalurona Hijaluron penom je i cijena – jeftinije je od aplikacije hijalurona injekcijama.

Za sigurnu primjenu i kvalitetne rezultate primjene hijalurona – hijaluron penom važna je dobra edukacija i naravno kvalitetni i provjereni proizvodi