dermapen

Dermapen – Microneedling

Dermapen je aparat kojim se provodi microneedling -  tretman mikroiglicama.  Na aparat se za svakog klijenta postavljaju sterilne mikroiglice koje ulaze u kožu do 3 mm. Tijekom jednog tretmana Dermapenom na vašoj koži stvara oko 2 milijuna mikrouboda . Ta mikrooštećenja aktiviraju prirodne mehanizme za samoobnovu kože, povisuju razinu faktora rasta, kolagena, obnavljaju kožu kroz slojeve, a rezultat je zdravija i mlađa koža.  Primjenjuje se na sve regija tijela (lice, vrat, dekolte, šake, nadlaktice, leđa..)

Dermapen aparat je osmišljen za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da:

  • Obnavlja kožu uz filting i anti-anti age učinak
  • Umanjuje fine linije i bore
  • Smiruje akne
  • Otklanja hiperpigmentacije
  • Ublažava strije
  • Umanjuje ožiljke od akni, kirurške ožiljke i općenito ožiljke na tijelu
  • Uspješno tretira melazmu

Protokol tretmana: Prije microneedlinga kozmetičarka čisti i dezinficira kožu lica. Koža se čisti s mlijekom koje sadrži voćne kiseline koje skidaju rožnati sloj na koži, čime se omogućuje preparatima brže i efikasnije prodiranje u potkožje. Mezoterapijski serumi hijalurona, kolagena, pepdidi botoxa, vitamini koje nanosimo tijekom tretmana Dermapenom na kožu, apsorbiraju se kroz mikrooštećenja te dodatno pojačavaju učinak microneedlinga. Tretman je minimalno  ili vrlo lagano bolan.

Oporavak: Nakon tretmana lice može biti crveno i lagano upaljeno, a koža na dodir toplija, što  je normalna reakcije kože i u roku od 1 - 2 sata stanje se ublaži, a nakon 3-4 dana posve normalizira. Obvezan razmak među tretmanima je od dva do tri tjedna.

Za dobar rezultata potrebna je serija tretmana. Za  anti-age i popravljanje teksture prvi rezultati mogu očekivati nakon tri tretmana , dok se za tretiranje dubljih ožiljaka (npr. kirurški ožiljci, teži ožiljci na licu, strije) preporučuje napraviti šest do osam tretmana.

Opremljeni smo suvremenim uređajima za regeneraciju i podmlađivanje koželica i tijela: UZV, mikrodermoabrazija, dermapen, hijaluron pen, plasma pen, analizator kože.

Proizvodi za tretmane su od najpoznatijih brandova na tržištu estetske medicine, medicinske kozmetike i ljepote:  MCCM, K-surgery, LINERASE, TEOXANE, TEOSIAL, EVE TAJLOR - klinička aromaterapija, London

Naš tim dr.med. Jelica Popić i kozmetičarka Natalia Jelenčić, završile su brojne edukacije iz područja estetske medicine i dermoestetike, a maju I dugogodišnje iskustvo u radu. Prije tretmana provest će detaljan pregled  Vaše kože, predložiti plan tretmana te Vas savjetovati za kućnu njegu.