masaza poklon bon

Zašto odabrati masažu kao poklon ovog Božića

Kako to već biva u prosincu kreću dileme s poklonima… Ako ne znate što bi darovali mami, tati, sestri, bratu, bakama i djedovima, dragim prijateljima i poslovnim partnerima. Odlična ideja je da im poklonite poklon bon za masažu.

Masaža idealan poklon za svakoga!

Hoće li masaža pomoći kod problema sa leđima? Za većinu nas odgovor je vjerojatno „da“. Osim fizičkih prednosti kao što je neinvazivnost i najmanji rizik za moguće pogoršanje stanja, određene vrste masaža su pokazale utjecaj na psihu čovjeka u vidu relaksacije i povećane proizvodnje „hormona sreće“ – endorfina, kako kod akutne tako i kod kronične boli.

Dobrobiti masaže

Terapija masažom postaje široko prihvaćena u medicinskim krugovima kao vjerodostojna metoda za smanjenje mnogih vrsta bolova u leđima i/ili kao dodatak drugim medicinskim tretmanima. Istraživanja pokazuju da terapija masažom ima nekoliko potencijalnih zdravstvenih dobrobiti za osobe koje pate od bolova u leđima koji uključuju:

  • Povećani protok krvi čime se dovodi potrebna hrana u mišiće i tkiva. Pomaže u oporavku mišićne boli nakon fizičke aktivnosti ili ozljede mekih tkiva ( kao što je istegnuće ).
  • Smanjenje napetosti u mišićima. Opuštanje mišića može poboljšati fleksibilnost, smanjiti bolove uzrokovane prenapetim mišićima, pa čak i poboljšati spavanje.
  • Povećanje razine endorfina – „hormona sreće“ u mozgu. Endorfin može olakšati depresiju i anksioznost te time pomoći u smanjenju bolova i ubrzavanju oporavka što je posebno važno za osobe koje pate od kroničnih problema leđa i vrata.
Koju masažu izabrati za poklon  ? 

Želite li uživati u masaži i opustiti se od prekomjernog stresa birajte Aroma relax masažu ili masažu toplim kamenjem, masažu toplim školjkama – Lava shells masažu. Izvode se dugim i dubokim pokretima, toplim uljima. Užitak masiranja je upotpunjen mirisima eteričnih ulja koje možete birati prema svojim sklonostima ili prepustite izbor vašem wellness terapeutu.

Razlog za odlazak na masažu može biti hedonistički ili želja za uživanjem, a češći je psihička ili fizička tegoba. Masaža je vrlo dobar način uživanja i način za očuvanje zdravlja i ljepote.  Masaža potiče dobro raspoloženje, lučenje hormona sreće, jača imuni sustav, popravlja cirkulaciju, detoksicira organizam.

Terapijske masaže su najstarija metoda liječenja mnogih bolesti.  Pomažu ukloniti bolove i napetost u mišićima, zglobovima i cijelom tijelu.  U ovom slučaju prepustite svom terapeutu da nakon uvida u vaše tegobe i nakon pregleda – odabere terapijsku masažu koja će najbolje i najbrže ukloniti tegobe zbog kojih ste se odlučili za masažu.

Poklon bon u obliku usluge masaže biti će  idealan poklon u današnje vrijeme, kada trebamo posebno brinuti o našem zdravlju.Poruka koju ćete poslati ovakvim poklonom jest da Vam je iskreno stalo do njihovog zdravlja!

Poklon kojeg je jednostavno kupiti 

U Ortosan Medical Wellness Centru možete kupiti poklon bon za bilo koju uslugu  iz naše ponude, a ako ste neodlučni, poklon bon možete kupiti na novčani iznos te dragoj osobi prepustiti odluku koji tretman želi iskoristiti.

Saznajte više na linku koje usluge možete naručiti kao poklon bon. Možete izabrati i mjesečne akcijske pakete za kupnju putem poklon bona.

Naručite bon putem:  emaila info@ortosan.hr ili na telefon 051 293 851, mobitel  091 7621 330 ili putem e-maila: info@ortosan.hr


Saznajte više