peel

T35P kemijski piling – veća učinkovitost uz manje nuspojava na koži

Kemijski piling se nekada koristio za ekfolijaciju kože. Danas su poboljšanim biotehnološkim postupcima, nastali inovativni kemijski pilinzi poput T35P pilinga koji je vrlo efikasan za rješavanje različitih problema kože.  T35P kemijski piling danas znači veću učinkovitost uz manje nuspojava na koži.

T35P piling je jedinstven i inovativni piling pripremljen kao mesosistem koji ne zahtjeva oporavak nakon aplikacije (nema ograničenja vezanog za godišnje doba),  a sastoji se od triklorocetne i kojične kiseline, arbutina i hidrogen peroksida.

Ovaj piling prodire do dubljeg sloja kože(dermisa) ne oštećujući njezin površinski sloj (epidermis) i time omogućava njezinu rejuvenaciju i regeneraciju.

 • Trikloroctena kiselina 35% stimulira rast fibroblasta u koži,ima protuupalno djelovanje, suzuje pore, pozitivno djeluje na akne, ima antibakterijski učinak te povećava elasticitet kože.
 • Hidrogen peroksid ima jako antiseptičko djelovanje, u kontaktu sa kožom promovira otpuštanje kisika što automatski čisti kožu te čini njezine receptore osjetljivijim za apsorpciju drugih hranjivih sastojaka.
 • Kojična kiselina prvenstveno potiskuje proizvodnju melanina, smanjuje pigmentacije, pjege i pozitivno djeluje na smanjenje ožiljaka te strija.
 • Arbutin je jaki antioksidans koji se izolira iz bobičasta voća, pšenice i kruški. U kontaktu s kožom daje joj izvanredni sjaj i blistavost upravo svojim hipopigmentacijskim učinkom.

Indikacije za T35P kemijski piling:

 1. Akne;
 2. Hiperpigmentacije kao posljedica akni i upalnih procesa kod akni;
 3. Strije;
 4. Melazma i hiperpigmentacija;
 5. Hipopigmentacija;
 6. Seboroični dermatitis;
 7. Ožiljci.

Prednosti T35P pilinga:

 1. Bezbolna procedura;
 2. Bez oporavaka – nema ljuštenja kože;
 3. Nema dobnog ograničenja;
 4. Nema ograničenja vezanog za godišnje doba;
 5. Vidljivi rezultati i nakon prvog tretmana. 

Efekti T35P pilinga:

 1. Regeneracija i tonifikacija kože;
 2. Normalizacija funkcija sebacealnih žlijezda;
 3. Lifting kože;
 4. Izbjeljivanje kože;
 5. Zaustavljanje procesa fotostarenja kože;
 6. Koža postaje svježa i potpuno nestaju manji ožiljci i pore.

Muči li Vas siv i neujednačen ten sklon mrljama, akne, ožiljci od akni - T35P kemijski piling je idealan tretman za Vas. Dogovorite svoj termin što prije u Ortosan medical wellne centru u Opatiji!