Prirodni tretmani za lifting lica uz maderoterapiju 

Prirodni tretmani za lifting lica uz maderoterapiju 

U svijetu kozmetičkih tretmana postoji mnogo inovativnih metoda koje nam mogu pomoći u postizanju zdrave i blistave kože.

Maderoterapija lica je inovativna i prirodna metoda koja može pružiti brojne prednosti za kožu lica. Stimulacija cirkulacije, smanjenje bora, poboljšanje tonusa kože i opuštajući učinak samo su neki od blagotvornih rezultata koje možete očekivati od ovog tretmana.

U nastavku ćemo istražiti sve prednosti maderoterapije lica i kako ovaj tretman može revitalizirati vašu kožu.

Što je maderoterapija lica?
Maderoterapija lica je tehnika koja potiče našu kožu da se regenerira i poboljšava cirkulaciju koristeći drvene valjke. Ovi drveni valjci su oblikovani tako da se lako prilagođavaju konturama lica i omogućavaju terapeutima posebnu masažu lica.

Ovaj tretman potiče limfnu drenažu, poboljšava tonus mišića lica i smanjuje vidljivost bora i tamnih krugova ispod očiju.

Prednosti maderoterapije lica
 • Poboljšava cirkulaciju:
  Maderoterapija lica stimulira protok krvi i limfnu drenažu, što rezultira poboljšanom cirkulacijom i dotokom hranjivih tvari u kožu lica. Ovo može pomoći u smanjenju otoka, oživljavanju tena i poboljšanju općeg izgleda kože.
 • Smanjuje bore i fine linije:
  Tehnike masaže koje se primjenjuju tijekom maderoterapije lica mogu pomoći u smanjenju vidljivosti bora i finih linija. Maderoterapija potiče proizvodnju kolagena i elastina, dvaju proteina koji održavaju kožu čvrstom i elastičnom, čime se smanjuje izgled bora i pomaže u obnavljanju kože.
 • Oslobađa tenziju mišića lica:
  Maderoterapija lica koristi posebne tehnike masaže koje opuštaju mišiće lica i oslobađaju napetost. To može pomoći u ublažavanju stresa i napetosti u licu, a rezultat je opušten i svjež izgled kože.
 • Uklanja toksine:
   Maderoterapija lica potiče limfnu drenažu, što pomaže u uklanjanju toksina i viška tekućine iz tkiva lica. Ova detoksikacija kože može poboljšati izgled kože, čineći je svjetlijom, čišćom i blistavijom.
 • Ujednačava ten:
  Ova tehnika masaže može pomoći u smanjenju hiperpigmentacije i tamnih mrlja na licu. Stimulacija cirkulacije kože pomaže u ravnomjernom raspodjeljivanju pigmenta i uklanjanju nepravilnosti, čime se postiže ujednačen i sjajan ten.
 • Potiče regeneraciju kože: Maderoterapija lica potiče regeneraciju stanica kože, što rezultira bržim obnavljanjem i pomlađivanjem kože. To može smanjiti vidljivost ožiljaka i poboljšati teksturu kože.
 • Općenito opušta:
  Osim što pruža blagotvorne učinke na kožu, maderoterapija lica također ima opuštajući učinak na um i tijelo. Masaža drvenim valjcima može pomoći u opuštanju mišića, smanjenju stresa i poticanju osjećaja opće dobrobiti.

  Ako tražite siguran i učinkovit tretman za poboljšanje izgleda kože lica, maderoterapija može biti pravi izbor za vas. Započnite put prema blistavoj koži i iskusite sve prednosti ovog prirodnog tretmana – naručite se već danas!