Natalia Jelenčić

natalia jelencic
Kozmetičarka i Wellness terapeut
Nastavnica i voditeljica stručne prakse u Učilište Lovran – Wellness Dental Akademiji
 
Natalia je jedna od onih koje su radile u Hotelu Milenij kada se otvorio prvi wellness centar u Hrvatskoj, od tih dana je uz doktoricu Jelicu koja je bila tu u njenim prvim koracima uspješne karijere.
 
Našu dragu Nataliu primjetiti ćete po njenoj jednostavnosti.
Uvijek spremna dati precizne i stručne odgovore iz iskustva.
 
Natalia voli učiniti druge ljepima, te također će vas navesti da se i vi ljepo osjećate u svojoj koži, upravo takvi kakvi jeste. Zato i volimo raditi s njom. 😊
 
Kod nje ćete doći na pedikuru s kojom ćete još više zavoljeti svoja stopala, i osim što će ih učiniti ljepima, vaša stopala nakon njene pedikure dobiti će osjećaj lakoće.
 
Pomoći će vam da se uspješno riješite celulita svih tipova, osim što će za vas napraviti uspješne tretmane, također od nje možete čuti i pokoji savjet za kućnu njegu.
 
Uz pedikuru, manikuru, depilacije, masaže, tretmane tijela, radi i tretmane lica.
U tretmanu lica koristi profesionalnu klinički ispitanu kozmetiku Eve Taylor, liniju iz Engleske, koja je specifična jer je bazirana na provjerenoj aromaterapiji, i koja je potpuno prirodna, sigurna i učinkovita. Ne sadrži alkohol, mineralna ulja, parabene, lanoline ni umjetne mirise.
 
Natalia Jelenčić
 
Drago nam je što Natalia posjeduje taj talent otkrivanja dobrih osjećaja i osobina kod drugih, te to koristi u svoj poslu, kao terapeut, ali i kao kolega.
 
Kao što smo spomenuli naši terapeuti osim što rade usluge, također su edukatori i treneri u Wellness Akademiji.
 
Pa evo što polaznici Wellness Akademije kažu za Nataliu:
 
Veoma vedra, komunikativna i stručna osoba, otvorena za suradnju i sva naša pitanja. Pozorno prati rad polaznika i nesebično pomaže i prenosi svoje znanje i iskustva. V.Č.
Vrlo komunikativna, izvrsno obavlja svoj posao. Opusti svaku situaciju. K.S.
Vrlo je pristupačna i uvijek spremna za obašnjavanje. Koristi primjere iz stvarnog života ( prakse ) te nas savjetuje za naš daljnji razvoj kao wellness terapeuta. K.M.