Mladen Delač

Mladen Delač

Mladen Delač, medicinski maser i voditelj Yoge, Autogenog treninga i Meditacije u pokretu, nastavnik i voditelj stručne prakse u Učilištu Lovran – Wellness i Dental Akademiji.

Želite li pobjeći u neko mirno i opuštajuće mjesto, možete ga potražiti kod našeg dragog kolege Mladena.

U ovakvoj strci i gužvi sretnici smo što Mladen s nama radi. Njegovo dugogodišnje iskustvo odvesti će vas u doline mira i relaksacije.

Ono što kod njega možete isprobati je raznovrsne opuštajuće, energetske masaže. Te masaže osim što će vas olakšati napetosti i stresa, podići će vam razinu energije. Uz njega ćete se družiti i na yogi, koja također otklanja napetosti iz mišića i tkiva, te vas tako čini lakšim i poletnijim.

Mladen Delač
Mladen Delač

Osim yoge, njegov glas na autogenom treningu priuštit će vašem umu i tijelu potpuni počinak od vanjske gužve i posla. Kao voditelj raznih radionica u kojima dobivate alate za opuštanje uma i tijela, precizno će vas naučiti kako ih možete samostalno izvoditi kod kuće.

Kao što smo spomenuli naši terapeuti osim što rade usluge, također su edukatori i treneri u Wellness Akademiji. Pa evo što polaznici Wellness Akademije kažu za Mladena:

Vedar, smiren, jedna jako zanimljiva osoba. U glasu ima toliku mirnoću da bi mogli zaspati. Pravi čovjek za yogu i ostale smirujuće stvari.
D.C.
Mladen je izuzetno smiren mentor. Na učinkovit i jednostavan način prenosi svoja znanja.
K.M.
O mentoru Mladenu sve najbolje mogu reći. Osim znanja važno je istaknuti da je to čovjek koji ne samo da radi svoj posao već ga i živi onako kako bi svi mi htjeli i trebali. Veliko mu hvala na prenesenom znanju i savjetima za budući život i rad.
V.Č.