<strong>Dermapen tretman za pomlađivanje kože</strong>

Dermapen tretman za pomlađivanje kože

Dermapen tretman postao je jedna od najučinkovitijih metoda za postizanje sjajnog izgleda i pomlađivanje kože lica. S godinama, koža gubi vitalnost, pojavljuju se bore, neujednačen ten, fleke i staračke pjege.

Što je Dermapen?

Dermapen je kozmetički tretman koji spada u podskupinu mezoterapije. Ova inovativna tehnika koristi uređaj nazvan Dermapen s mikroiglicama kako bi potaknula regeneraciju kože. Ovaj tretman smatra se jednom od najučinkovitijih metoda za potpuno pomlađivanje kože i postizanje svježeg izgleda.

Prednost Dermapena nad drugim metodama leži u prilagodljivosti dubine i kuta penetracije mikroiglica, što povećava učinkovitost tretmana. Mikroiglice Dermapena su pet puta tanje i sto puta gušće od drugih sličnih uređaja. Osim toga, ovaj uređaj je kompaktan i prikladan za upotrebu. Tretmani su brzi i manje bolni u usporedbi s drugim metodama.

Dermapen tretman potiče proizvodnju kolagena, što omogućava bolju apsorpciju kozmetičkih pripravaka. Time se poboljšava regeneracija kože i smanjuje izraženost strija i ožiljaka.

Prednosti Dermapena :

  1. Mikrooštećenjima na koži potiče se proizvodnja kolagena, što doprinosi obnovi i pomlađivanju kože.
  2. Aktivne tvari iz koktela koje se nanose na kožu prodiru dublje i djeluju učinkovitije.

Kako izgleda tretman Dermapenom?

Prije tretmana, koža se temeljito očisti i pripremi. Idealno bi bilo da se prije tretmana provede kemijski piling čišćenja.

Nakon čišćenja, primjenjuje se enzimski piling kako bi se uklonio rožnati sloj kože, što omogućava pripravcima da lakše prodru u potkožno tkivo.

Nakon pripreme, nanosi se koktel prirodnih ekstrakata vitamina, minerala, enzima i aminokiselina. Tada se Dermapenom prelazi preko kože u različitim smjerovima kako bi se potaknula regeneracija.

Tretman iglicama Dermapen koristi fine i tanke iglice koje stvaraju samo blagu nelagodu tijekom tretmana. Iglice su smještene na vrhu Dermapena i mogu se prilagoditi ovisno o potrebama tretmana. One prodiru kroz kožu kako bi potaknule fibroblaste za proizvodnju kolagena i elastina.

Tretman se obično ponavlja mjesečno, a serija od tri do pet tretmana preporučuje se za najbolje rezultate. Održavanje se obavlja jednom u tri do šest mjeseci.

Spoj kozmetike i Anti Age neinvazivne estetske medicine.

U Ortosan medical wellnessu pružamo usluge kozmetičkih tretmana i Anti Age tretmana estetske medicine za njegu lica i tijela.


SAZNAJ VIŠE